• Ik heb auto tweede hands gekocht en weet de code niet zodoende kan ik mijn telefoon niet aansluiten via Bluetooth. Wie weet de oplossing voor dit probleem

    Gesteld op 9-3-2023 om 22:20 in forum JVC KD-R801 Misbruik melden
    • Naar mijn idee heb je geen code nodig, er staat wel 4x een 0 maar hoef je niet serieus te nemen. Hoe het precies gaat, zou ik nu naar mijn auto moeten gaan om dat [precies] uit te zoeken. Probeer eens gewoon op de middelste knop te drukken als je die 4 nullen ziet, je moet gewoon dingen proberen en die code had bij mij geen nut, succes. Geantwoord op 9-3-2023 om 23:05

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info