• Kli-Max2, CV24-ID80822117. Deze ketel functioneert nauwelijks nog. Uitsluitend als ik op de knop "info" druk, slaat de ketel even aan en verstrekt zeer korte tijd warm water, hoogstens 15 seconden. Wat te doen? Is het mogelijk dat de ketel met water bijgevuld moet worden of dat kalkaanslag verwijderd moet worden? Waar ik woon bevat het leidingwater hoge concentraties kalk. Als gevolg daarvan gaan alle electrische apparaten snel kapot. Ik heb gemerkt, dat ook de cv-radiatoren te weinig water bevatten (zij maken lawaai).

    Gesteld op 14-8-2017 om 10:14 in forum Itho Kli max 2 Misbruik melden
    • Goeden dag,

      Wordt de ketel jaarlijks onderhouden door een installateur? Die zou kalkafzetting dan zeker opmerken. Controleer op de drukmeter rechtsonder de Itho Kli-Max of de druk in de
      cv-installatie goed is (tussen de één en drie bar). Zie hiervoor pagina 6 van de bijgesloten handleiding.

      Het bedieningspaneel van de Itho Kli-Max bestaat uit een display en een aantal bedien-ingsknoppen. Dit display geeft informatie over de werking van de cv-ketel en eventuele storingen. Zo ziet u bij een storing de storingscode op het display staan (deze code knippert). U kunt de code doorgeven aan uw installateur, die dan gericht het probleem kan oplossen.

      Klik op deze LINK gebruikershandleidinghrcombiketelklimax1.pdf

      Met vriendelijke groet,
      Itho Daalderop Geantwoord op 14-8-2017 om 12:14

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Bijvullen en ontluchten tot de druk rond 1,8 bar staat om te beginnen, daarna kan Je verder gaan zoeken als dat dan nog nodig is. Geantwoord op 14-8-2017 om 13:40

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info