• ik heb vloerverwarming aangesloten op een vervallen radiator
  de nadraaitijd van de pomp ingesteld op 5 minuten
  na het stoppen van warmte vraag krijg ik code 7 en daarna code 3
  Ik heb de KOMBI KOMPAKT 28/24
  De nadraaitijd van 5 minuten gebeurd niet

  Gesteld op 24-11-2018 om 14:04 in forum Intergas HRE 28-24 Misbruik melden
  • 35 graden de pomp van de vloerverwarming draait in zijn eigen circuit maar geeft pas circulatie naar de vloer als de pomp van de cv ketel draait, dus de nadraaitijd van 5 minuten is voor mij belangrijk Geantwoord op 24-11-2018 om 14:31

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Als je het tapcomfort uitschakelt (knopje met kraantje, beide lampjes uit) zal de ketel na einde warmtevraag niet op code 7 gaan Geantwoord op 25-11-2018 om 09:48

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Google+, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info