• ik heb vloerverwarming aangesloten op een vervallen radiator
  de nadraaitijd van de pomp ingesteld op 5 minuten
  na het stoppen van warmte vraag krijg ik code 7 en daarna code 3
  Ik heb de KOMBI KOMPAKT 28/24
  De nadraaitijd van 5 minuten gebeurd niet

  Gesteld op 24-11-2018 om 14:04 in forum Intergas HRE 28-24 Misbruik melden
  • 35 graden de pomp van de vloerverwarming draait in zijn eigen circuit maar geeft pas circulatie naar de vloer als de pomp van de cv ketel draait, dus de nadraaitijd van 5 minuten is voor mij belangrijk Geantwoord op 24-11-2018 om 14:31

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Als je het tapcomfort uitschakelt (knopje met kraantje, beide lampjes uit) zal de ketel na einde warmtevraag niet op code 7 gaan Geantwoord op 25-11-2018 om 09:48

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info