• MEDELSTOR: let op - niet kopen !!!
    de vaatwasser staat bij aflevering zo afgesteld dat als je hem sluit tijdens het drogen het slot kapot gaat en daarmee de machine niet meer werkt.
    deze reparatie valt niet onder garantie en kosten zijn 200 € totaal !
    Ikea verwijst naar electrolux en electrolux zegt dat ik mn handleiding niet heb gelezen.

    er is een uitweg door hem zo in te stellen dat deze wel dichtblijft tijdens het drogen maar dan moet je hem vermoedelijk niet meer openenen. tijdens draaien niet openen of dichtdoen, kan de machine schaden......

    Gesteld op 27-10-2018 om 14:56 in forum Ikea MEDELSTOR Misbruik melden
    • Ik heb de machine nu 3nkeke har3n 3ndez3 bevalt erg goed. Als hij in werking is 3n de deur mag niet open, is er eood licht onderaan te zien. Als hij klaar is, wordt dit licht groen en kan de deur open. Is hij te vroeg geopend, dan zal er iets geforceerd zijn? Of deed je hem open toen hij al op groen stond? Geantwoord op 27-10-2018 om 16:35

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info