• Ik heb een enastaende van 2015 nu doet hij met koud water afwassen en droogt niet. Maar geeft geen storingscode aan.

    Gesteld op 11-10-2017 om 08:06 in forum Ikea ENASTAENDE Misbruik melden
    • Beste,
      Ik heb momenteel hetzelfde probleem. Is dit al opgelost bij u? Geen foutmelding, warmte element getest (via ohm meter) en zou moeten werken. Verder geen storingen.

      Voor de mensen met de .30 foutmelding en het wegpompen van het water, zonder dat er water in zit. Ze zijn bij mij 2 keer langs geweest en hebben dit binnen garantie "opgelost" een maand later was het probleem steeds terug. Uiteindelijk was de machine uit garantie, heb ik hem omgedraaid, open gemaakt en stelde ik vast dat er een darm aan de pomp helemaal verduurd was en dus constant lekte (gat van zeker 1cm2) Zelf een nieuwe darm rond gedaan en het waste weer weer als nieuw... tot het toestel niet meer opwarmde vorige week. Geantwoord op 6-2-2018 om 16:47

      Waardeer dit antwoord (5) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info