• l.s.
  Bij het verwijderen van de sd kaart om te back-uppen en te updaten van de igo primo in mijn Suzuki s-cross sprong de sd kaart weg en is niet meer terug te vinden.
  Kan dus niet updaten omdat ik geen sd kaart met de originele software heb.
  Wie heeft een oplossing????

  Gesteld op 20-8-2015 om 17:33 in forum Igo 8 Igo 8 Misbruik melden
  • Een 4Gb SD kaartje kost je bij Media markt nog geen tien euro. Ik heb op mijn SD kaartje de Igo8 software staan, met de 2015 kaarten. Als je via de moderator jouw emailadres naar mij kunt sturen, kunnen we daarna regelen dat ik mijn SD kaartje naar die van jou kopieer en die kopie per post naar je retourneer. Geantwoord op 20-8-2015 om 20:16

   Waardeer dit antwoord (18) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info