• Wat is het nut van een forum als er geen antwoorden op komen?
  Op dit moment heb ik ook ERR 5 maar vind nergens een oplossing.
  Dit is echt slechte reclame voor Ignis!!

  Gesteld op 3-12-2015 om 22:08 in forum Ignis AMT 036 Misbruik melden
  • Ik heb ook deze combi...een waardeloos ding als ik een appeltaart wil bakken moet ik hem idd op de ovenstand zetten maar tegelijkertijd brand de grill bovenaan ook mee dus mijn appeltaart,croissants what ever verbrand allemaal aan de bovenkant terwijl de onderkant van de appeltaart nog niet gaar is, er zit niet alleen een ovenstand op... waardeloos ding ik ben van plan een nieuwe aan te schaffen terwijl deze nog maar 3 jaar oud is... Geantwoord op 2-9-2020 om 14:14

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info