• Ik heb een Ignis combi oven. Het lukt mij om de oven voor te verwarmen naar de juiste temperatuur. Echter als deze temperatuur bereikt is, moet je een andere keuze maken. Ik tref nergens de keuze aan om alleen de oven te gebruiken. Wie kan mij helpen?

  Gesteld op 23-3-2016 om 17:49 in forum Ignis AMT 036 Misbruik melden
  • Goedenavond. Ik had hetzelfde probleem en Keukenconcurrent gesproken die mijn oven leverde. De ovenfunctie zit 'verstopt' in de turbogrill.
   Functieknop naar turbogril, dan instelknop om temperatuur in te stellen en dan ok, daarna de tijd instellen.
   Hoop dat het u ook lukt. :-) Ignis is van Whirlpool. Tel nr. 076 - 5306530.
   Hartelijke groet van een andere gebruikster.
   Geantwoord op 20-12-2016 om 19:00

   Waardeer dit antwoord (10) Misbruik melden
  • Het antwoord gelezen maar waar zijn de antwoorden op de andere vragen? Bestaat er een boekje met recepten en us er een betrre uitleg? Geantwoord op 1-2-2017 om 18:53

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Het antwoord gelezen maar waar zijn de antwoorden op de andere vragen? Bestaat er een boekje met recepten en is er een betere uitleg? De gebruiksaanwijzing is niet duidelijk. Geantwoord op 1-2-2017 om 18:54

   Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info