• Ik heb een Humax 5200 deze gebruik ik nu thuis met een kaart. Ik wil de Humax ook op de camping gebruiken. Het signaal is digitaal en ik heb daar geen kaart nodig.
    Kan ik mijn Humax daar ook gebruiken zonder kaart en heb ik daar een code voor nodig

    Gesteld op 22-3-2022 om 19:31 in forum Humax iHDR 5200C Misbruik melden
    • Wat is de provider daar? Je kan de Humax in principe inzetten voor de vrije zenders bij elke DVB-C (Kabel) aanbieder, maar je hebt dan wel een frequentie en netwerknummer/netwerk ID nodig. Anders zal het niet gaan werken.

      Als het digitale signaal vanaf een schotel komt kan het niet. De Humax 5200c is een DVB-C, ofwel Cable/kabeldecoder. Voor de schotel heb je een DVB-S decoder nodig.

      Willem
      Ondersteuning Humax/Quantis electronics Geantwoord op 22-3-2022 om 21:16

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Maar een kabel kan ook afkomstig zijn vanaf een schotel. Dat moet je dus wel zeker weten. En is het inderdaad een DVB-C provider die daar het signaal aanbied, dan moet je dus de frequentie en het netwerk ID hebben.

      Willem Geantwoord op 22-3-2022 om 22:39

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Ik heb het nagevraagd bij de camping het netwerk is van kan de kabels zijn van de camping ze hebben het hier over een DVB-T signaal
      Ik heb geen codes nodig en kan alles gebruiken
      Ik begrijp dat ik de Humax 5200 niet kan gebruiken ik weet niet of Humax een oplossing heeft
      Gr Geantwoord op 24-3-2022 om 16:59

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • DVB-T is Terra, ofwel Digitenne (2) Daar kan de Humax niet mee werken. Zoals gezegd is de Humax die je hebt een DVB-C ontvanger/PVR, en kan dus niet werken met DVB-S of DVB-T. Daarvoor heeft Humax ook geen oplossing (Ik verleen ondersteuning voor hen). Als het inderdaad om een DVB-T signaal gaat zal je een andere decoder/ontvanger moeten hebben die gemaakt is voor dat signaal. Voor de Humax heb je wel codes nodig, ook als het de vrije zenders op de kabel betreft. je zal dus op zoek moeten naar een alternatief.

      Willem
      Ondersteuning Humax/Quantis electronics Geantwoord op 24-3-2022 om 19:57

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info