• Ik ben in bezit van 2 Humaxen. Ik heb er een aangesloten voor gebruik. Hoe kan ik de tweede Humax aansluiten zodat ik ook daar kan opnemen en afspelen. Ik ben niet erg technisch dus graag gedetailleerde uitleg als u mij kunt helpen. Dank!

  Gesteld op 25-5-2020 om 11:24 in forum Humax iHDR 5200C Misbruik melden
  • Zet de Humax aan,Houd de afstandbediening op 20 cm van de Humax.Druk wat langer en tegelijkertijd op de nul en de ok toets.dan zie je een menu om de afstand bediening een eigen nummer te geven. Geantwoord op 25-5-2020 om 19:19

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Om er 2 aan te sluiten moet u natuurlijk wel OOK een antenne kabel naar de tweede Humax brengen en deze 2de Humax aansluiten op de tv ( het beste indien uw tv een hdmi aansluiting heeft) met een hdmi kabel Geantwoord op 25-5-2020 om 20:32

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
  • Als het signaal sterk genoeg is kun je dit signaal doorlussen van Humax1 (vanaf de output) naar Humax2 (naar diens input) met een kort coax-kabeltje. Geantwoord op 25-5-2020 om 20:34

   Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
  • "Als het signaal sterk genoeg is kun je dit signaal doorlussen van Humax1 (vanaf de output) naar Humax2 (naar diens input) met een kort coax-kabeltje".

   Je kan beter beide apparaten apart aansluiten. Bij het inschakelen van de een, kan anders het signaal voor de ander even wegvallen. Iets wat je niet wilt, zeker niet als je met dat apparaat aan het opnemen bent.

   Ondersteuning Humax Geantwoord op 29-5-2020 om 23:56

   Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info