• Ik zit harig tv te kijken en ineens krijg ik foutmelding code 48 en als ik zap code 52. Alle zenders hetzelfde. Geen storing en alle andere tips al uitgeprobeerd, niks helpt. Wat ik wel zie is dat de datum op 1 Jan 1971 staat. Maar het lukt me niet de datum te veranderen. Wat is nu het probleem. Oja vorig jaar nieuwe kabels en splitter erop gezet.

    Gesteld op 6-5-2019 om 09:32 in forum Humax iHDR 5200C Misbruik melden
    • Heeft u al geprobeerd naar instellingen te gaan en de zenders opnieuw zoeken ? De datum handmatig veranderen is niet mogelijk Geantwoord op 6-5-2019 om 10:01

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • E48 en E52 staan voor een signaal probleem. Er is dus iets mis met kabels/aansluitingen of AOP (aansluiting Ziggo of andere provider).

      Er moet in ieder geval ergens wat misgaan en mijn advies zou zijn de Humax even met een zo kort mogelijke, maar zeer goede kabel rechtstreeks aan te sluiten op het AOP, zonder tussenkomst van splitters en andere zaken. Vraag is ook welke splitter is gebruikt en welke stekkers zijn gebruikt aan de coaxkabels.

      Je kan ook even verder gaan op: Klik op deze LINK Daar plaats ik als Willem-A (Humax expert) en daar kun je ook foto's plaatsen van de situatie etc.

      Willem
      Ondersteuning Humax Geantwoord op 7-5-2019 om 00:31

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info