• Ik heb boven en beneden een Humax 5200C. Beneden met een kabel aangesloten op de router en boven met de dongel draadloos. Beide apparaten zijn geheel gelijk ingesteld, o.a. ook bestanden delen is geactiveerd. Nu wil het geval dat ik boven wel de bestanden van de Humax beneden kan afspelen via het netwerk, maar andersom niet. Dus beneden "ziet" de Humax de bestanden niet die boven op de harde schijf van de Humax daar staan. Ik hoop dat de vraag een beetje duidelijk is, Willem.
    vr.gr. Egbert Reinders

    Gesteld op 20-6-2018 om 11:52 in forum Humax iHDR 5200C Misbruik melden
    • Dag Egbert,

      heb je de mogelijkheid ook de ander, boven, eens bedraad aan te sluiten op het netwerk? Dat werkt doorgaans toch het best. Je geeft aan dat beide apparaten identiek zijn ingesteld, dus zowel ontvangen en verzenden is mogelijk bij beide? Heb je de beide apparaten ook al eens een fabrieksreset gegeven? Soms komt het n.l. voor dat een bepaalde optie niet werkt, terwijl dat wel het geval is na een reset en opnieuw instellen.

      Plaats anders ook een je instellingen hier. Maar je kan ook hier: Klik op deze LINK even kijken voor meer info.

      Mvg. Willem
      Ondersteuning Humax. Geantwoord op 20-6-2018 om 19:22

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Willem, ik heb beide apparaten een fabrieksreset gegeven, alles opnieuw ingesteld en: het werkt nu wel !
      Nogmaals bedankt voor je advies. vr.gr. Egbert Reinders Geantwoord op 22-6-2018 om 00:48

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • dag Egbert,

      dat zijn berichten! Fijn dat het voor elkaar is. Zo zie je maar wat een reset en even opnieuw instellen kan doen. Ik waardeer het ook zeer dat je even de afloop laat weten. Ik plaats op veel rubrieken, maar krijg nog zelden respons en daarom heb ik al wat items afgestoten en al met de gedachte gespeeld hier helemaal te stoppen. Maar dit is dan weer een zeer positieve ervaring.

      Ik wens je veel kijkplezier en wellicht tot een volgende keer, al hoop ik uiteraard dat alles nu gewoon naar wens blijft werken.

      Mvg. Willem
      Ondersteuning Humax Geantwoord op 22-6-2018 om 02:17

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info