• Hoe kan ik de tijd instellen op mijn Humax Digtale ontvanger type 5200 c
    Tom van Bugnum

    Gesteld op 19-2-2016 om 15:49 in forum Humax iHDR 5200C Misbruik melden
    • Dag Tom,

      als je boven de vragen in het zoekvlak 'energiebeheer' invult en op zoeken klikt, geeft de eerste vraag/reactie je daar al het antwoord op.

      Lukt het niet, of kun je het niet vinden, laat het dan even weten. Is het wel gelukt, geef dat dan a.u.b. ook even aan door op het duimpje te klikken.

      Binnenkort veranderd de site en worden de duimpjes vervangen voor waarderingen. Daarnaast komt er een geheel nieuwe lay-out

      Mvg. Willem.
      Site beheer Geantwoord op 19-2-2016 om 17:14

      Waardeer dit antwoord (8) Misbruik melden
    • Dag Tom,

      de decoder hoeft geen zoekactie uit te voeren, maar ik zal wel even de te volgen stappen plaatsen. Ik kan later altijd nog de dubbele reacties verwijderen.

      Je gaat op deze manier te werk:

      Ga naar:

      -Menu
      -Kies energiebeheer
      -Kies voor energie spaarstand in/uitschakelen (schakel deze optie uit)
      -Kies voor automatisch uitschakelen in/uitschakelen (schakel ook deze optie indien gewenst uit)

      -> Standaard staan deze laatste 2 opties ingeschakeld. Laat je het automatisch uitschakelen aan staan, zal de decoder na een paar uur in stand-by gaan, als deze niet wordt bediend.

      -> Zet je de energiespaarstand uit, zie je de tijd in het display (gedimd) als de decoder in stand-by staat en zal de decoder binnen een paar seconden opstarten.

      Zo moet het lukken denk ik. Het is al vaak toegepast en zelf doe ik dit bijna altijd als de mogelijkheid er is. Niet zo zeer voor de tijd in het display, maar voor het sneller opstarten, al werkt dat niet bij alle modellen. Maar bij de 5200 zeker wel.

      Mvg. Willem Geantwoord op 20-2-2016 om 12:25

      Waardeer dit antwoord (8) Misbruik melden
    • Dag Tom

      dank voor de reactie. Dat wordt zeer gewaardeerd. Fijn dat het voor elkaar is. Hou er dus wel even rekening mee dat de decoder wel wat meer energie zal verbruiken in stand-by. Zet dus even een paar schemerlampjes minder aan ;-) Geantwoord op 21-2-2016 om 22:55

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info