• ik wil mijn humax op het720p signaal zetten. hoe doe ik dat

    Gesteld op 10-10-2015 om 13:32 in forum Humax iHDR 5200C Misbruik melden
    • Zover ik dat weet en zelf ook gedaan hebt, doe je dat met je TV en dus de afstands bediening daarvan , zo gepiept dus.de AV toets Geantwoord op 10-10-2015 om 13:58

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Het vorige antwoord is helaas niet correct, want je kan op een Tv geen resolutie instellen. Een Tv geeft altijd de resolutie weer waarvoor deze is gemaakt. Komt er een signaal binnen van 1080P, zal een Full-HD Tv geen bewerking meer uitvoeren.

      Komt er een 1080I signaal binnen zal de Tv dit de-interlacen en als er b.v. een resolutie wordt aangeboden van 576I zal de Tv het signaal upscalen én de-interlacen. Een Tv geeft n.l. een Progressief signaal weer.

      Maar kortom: instellen van de resolutie op de Tv is niet mogelijk, en de AV toets is om een bron ingang te kiezen, en niet voor andere doeleinden.

      Maar nu het antwoord op de vraag:

      "ik wil mijn humax op het720p signaal zetten. hoe doe ik dat?

      Dat werkt zo: Druk enkele keren op de V-Format toets op de afstandsbediening van de decoder. Je ziet dan de verschillende resoluties waarin de decoder uitstuurt, voorbij komen. Overigens staat de Humax standaard op 720P. Dus zou je deze terug stellen naar de fabriekstand is de resolutie waarin de decoder uitstuurt altijd 720P.

      Dit gebruik je als je en HD-Ready Tv hebt. 1080I gebruik je bij een Full-HD Tv. Heel soms komt het voor dat m.n. oudere toestellen niet goed zijn in het de-interlacen en dan kun je soms dus ook beter de bron instellen op 720P.

      Mvg. Willem. Geantwoord op 10-10-2015 om 14:49

      Waardeer dit antwoord (8) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info