• Kan ik een serie in een keer opnemen, en niet opnieuw weer te moeten programeren

    Gesteld op 5-9-2015 om 16:44 in forum Humax iHDR 5200C Misbruik melden
    • Ja, dat kan.

      In de handleiding is dit volgens mij ook genoemd, maar je ka, als je via de Guide werkt, een programma op de gewone manier selecteren voor opname, maar je kan dan ook kiezen voor dagelijks of wekelijks.

      Maar je kan ook naar de Guide gaan en de GROENE toets gebruiken en zoeken op genre en trefwoord, om zo te programmeren.

      Echter wordt naar mijn idee het meest gebruik gemaakt van de GELE toets. Ga daarvoor ook eerst naar de Guide en druk daarna op de GELE toets. Je komt dan terecht in een timer planning, alwaar je de opnames kan instellen.

      Maar voor dagelijkse of wekelijkse series/programma's kun je dus in de Guide al kiezen voor dagelijks/wekelijks.

      Dat kan niet missen als je een programma selecteert voor opname.

      Een tip: lees de handleiding hierboven goed door en loop eens wat vragen /reacties door. Door een zoekwoord in te vullen in de zoekbalk hierboven en op zoeken te klikken, vind je nog meer info. Dat kan zeker van nut zijn.

      Mvg. Willem. Geantwoord op 5-9-2015 om 18:09

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info