• frequentie veranderd telkens waardoor niet kan zoeken zenders

    Gesteld op 8-7-2015 om 18:52 in forum Humax iHDR 5200C Misbruik melden
    • Kun je dit even toelichten? Je dient n.l. gewoon een vaste frequentie en ID code in te geven (bij Ziggo is er nog maar één voor geheel Nederland) en dan zal de decoder zelf de zenders opslaan.

      Nu is me dus niet duidelijk wat er precies wordt bedoeld.

      Gr. Wilem. Geantwoord op 8-7-2015 om 18:59

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Willem, ik zit in een ex-UPC gebied en daar is de frequentie en ID code toch nog steeds anders. Ik heb een paar weken terug een nieuwe Humax 5400 voor mijn ouders geïnstalleerd, zelfde woonplaats, maar het lukte niet met de algemene Ziggo instellingen. Zo uit mijn hoofd moest ik 164.00 als frequentie invoeren en ID code 43136 voor Noord-Holland.

      Groeten,
      Ko Geantwoord op 9-7-2015 om 08:59

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Dag Ko,

      ik ben dit zelf nog niet tegengekomen, maar in oud UPC is er in principe weinig veranderd en werkt men doorgaans nog steeds met de free-to-air zenders.

      Maar ik heb nog niet eerder gezien dat het niet mogelijk is de decoder te installeren. Helaas kan ik dit ook niet zomaar even oplossen en zul je dus toch contact moeten opnemen met Ziggo en kun je het best vragen naar iemand van UPC. Ik heb dat laatst ook gedaan daar Ziggo me niet kon helpen en ik wat opmerkingen had over de info op de site.

      Ik ben toen doorverbonden en die dame kon me veel meer info geven.

      Hopelijk helpt ook dat jou uit de brand. Maar vreemd is het wel daar er meer mensen zijn die de Humax decoders gebruiken in oud UPC gebied.

      Bij de 5400 zijn er ook mensen die dat doen en daar zie ik eigenlijk nooit deze problemen.

      Mvg. Willem. Geantwoord op 9-7-2015 om 17:43

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info