• Hallo .met ton Ben in bezit van humax ihdr-5200c maar de afstandsbediening type rm-fo4 werkt niet op dit apparaat .een simpele ziggo wel. Hoe krijg ik deze gelinkt met de humax. Deze werkt wel op ander humax (zoon) bvd. Ton

    Gesteld op 23-3-2015 om 15:40 in forum Humax iHDR 5200C Misbruik melden
    • Hallo,

      Licht wel de PVR toets op als de decoder wordt bediend? Zo ja, is dan al eens geprobeerd of het baat als je de 0 (nul) en de OK toets even samen indrukt? Je kan dan n.l. de modus aanpassen.

      Als de afstandsbediening gewoon bij de decoder is geleverd, moet het gaan werken en normaal gesproken hoef je daarvoor niets aan te passen, maar wellicht is er nu een andere modus geselecteerd.

      Mvg. Willem. Geantwoord op 23-3-2015 om 20:07

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Dan staat ie wellicht op een andere modus. Is dat al uitgeprobeerd? Het is overigens wel raadzaam altijd de juiste afstandsbediening te gebruiken, maar als deze ook van een 5200 afkomstig was, dan moet deze ook werken. In andere gevallen mis je vaak bepaalde opties.

      Maar het testen wat je gedaan hebt, wil nog niet altijd zeggen dat de decoder er dan ook goed op reageert.

      Mvg. Willem. Geantwoord op 23-3-2015 om 21:37

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Humax terug naar fabrieksinstellingen gezet maar afstandsbediening werkt nog niet. Ook niet na 0 en ok knop gelijktijdig ingedruk waren. Hoop op een oplossing gr. Ton Geantwoord op 23-3-2015 om 23:29

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Dag Ton,

      veel meer opties zijn er niet. Maar heb je wel een andere modus uitgeprobeerd? Je bent een beetje zuinig met info, maar je kan kiezen tussen 6 opties/modus standen en een daarvan zal moeten werken. Is dat niet het geval, zul je waarschijnlijk toch een andere afstandsbediening moeten aanschaffen.

      mvg. Willem. Geantwoord op 23-3-2015 om 23:33

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • PS: het komt ook wel voor dat de decoder/PVR niet meer reageert op de afstandsbediening, terwijl andere apparaten wel bediend kunnen worden en vaak zie dan toch dat een andere afstandsbediening soelaas biedt.

      Maar haal anders eens een nacht (12 uur lang) de batterijen eruit en druk, voordat je deze weer herplaatst, eerst even wat toetsen in. Daarmee verdwijnt de restspanning uit de afstandsbediening. Plaats daarna de batterijen weer.

      Mvg. Willem. Geantwoord op 23-3-2015 om 23:37

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Hoi willen. Ben zelf niet zo technisch. Vraag mijn zoon deze adviezen uit te voeren. Zal wel weekend worden. Dank je en wacht het af. Gr ton Geantwoord op 24-3-2015 om 09:58

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Dag Ton,

      Succes. Maar het is heel eenvoudig te doen:

      -Verwijder de batterijen
      -Druk na 12 uur gewoon even wat toetsen in op de afstandsbediening
      -Herplaats de batterijen
      -Druk op de PVR toets (deze moet dan even oplichten)
      -Als de decoder/PVR wordt bediend, moet de PVR toets zolang oplichten als een toets word ingedrukt.

      -Knippert de PVR toets snel, is het tijd voor nieuwe batterijen.
      -Gebruik geen oplaadbare batterijen
      -Gebruik liefst Duracell. Gaan niet lekken, gaan lang me en blijven lang de juiste spanning afgeven.

      Duidelijker kan ik het niet uitleggen ;-)

      Mvg. Willem.


      Geantwoord op 24-3-2015 om 18:57

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info