• Dag Willem,
    Allereerst min complimenten voor alle antwoorden etc.
    Zojuist ben ik een update van de Humax 5200C aan het downloaden en installeren. Wat nu gebeurd, ook bij het starten van de Humax, is dat het beeld steeds uit en aan gaat. Dat is knap hinderlijk dit omdat je niet kan volgen wat de status is van het downloden en het installatieproces. Daar heb ik verder nooit last van. Heb op de TV gezocht maar kan daar niets vinden. Heb je een antwoordt hierop.

    Met vriendelijke groet,
    J.M.P.(Hans) Urbanus

    Gesteld op 26-2-2015 om 13:29 in forum Humax iHDR 5200C Misbruik melden
    • Dag Hans,

      Ik reageer door omstandigheden wat laat, maar hoe werkt de decoder nu? Heeft deze de updates wel goed geladen? Ik moet bekennen dat jou issue me nog nooit is voorgelegd, en ik zal dus even moet uitzoeken waar dit aan ligt.

      Maar ik ben dus wel benieuwd of je nu, na het laden van de updates, nog problemen hebt.

      Tevens dank voor de positieve reactie. Dat doet goed :-)

      Mvg. Willem.
      Geantwoord op 26-2-2015 om 19:59

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Dag Willem,
      Het heeft even geduurd maar hier een reactie op je antwoord. Maar ik heb eerst alles uitgeprobeerd en gebruiksaanwijzingen doorgespit etc.
      De upgrade is prima verlopen en functioneert evenzo. Eerst had ik energie stand uitgeschakeld en dan zie je de tijd in het display als de decoder in stand-by staat. Eerst start ik de TV en als deze links bovenin HD laat zien start ik de Humax. En had dan gelijk beeld.
      Na de upgrade lukte dat niet meer en moest ik allerlei toeren uithalen om beeld op de TV te krijgen. Een compleet drama. Het leek er op dat de Humax geen signaal doorgaf aan de TV om over te schakelen naar HD-D wat voorheen wel lukte. Terzijde, de Humac is aangesloten met een HDMI kabel op een HDMI/DMI verloopstekker op de TV Philips Plasmascherm (model 42PF5320/10). Het geluid loopt via de tulpstekkers uitgang van de Humax naar de Jackplug van de TV. Ander heb ik geen geluid op de TV
      Uiteindelijk heb ik de energiestand weer in geschakeld en nu werkt het wel c.q. Eerst de TV aan en dan de Humax. Edoch ook nu duurt het bijna een minuut voordat ik beeld krijg en het Humax start logo gaat steeds aan en uit. Met geen mogelijkheid of instelling op de TV en of de Humax is dit te verhelpen, althans mij lukt het niet.
      Op zich is het allemaal niet zo vreselijk maar TV aan en Humax aan en dan gelijk beeld hebben is toch wel prettig.
      Welke mogelijkheden kun jij mij nog aanbevelen?

      Met vriendelijke groet,
      J.M.P.(Hans) Urbanus
      Geantwoord op 19-4-2015 om 11:28

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info