• 11 zenders, via Ziggo abonnement, werken niet meer . Zou aan de kabelaansluiting moeten liggen.
    Heeft altijd goed gewerkt en kabel aansluitingen zijn correct. O.a. RTL7, RTL8,RTLZ,Ziggo sport, SBS9 en Eurosport wordt vermeld dat door de kabelaansluiting het signaal te zwak zou zijn. Bij andere zenders heb ik geen probleem. P.S.: De Humax wordt allen maar gebruikt voor opnemen, kijken doe ik via een Ci module.

    Gesteld op 11-12-2023 om 11:02 in forum Humax iHDR 5200C Misbruik melden
    • Dag vraagsteller,

      dat iets altijd goed heeft gewerkt zegt niet alles. Aansluitingen kunnen wat aanslag gaan krijgen, dus de stekers even een paar keer in- en uit de aansluitingen nemen kan al helpen, maar ook kabels kunnen niet meer van deze tijd zijn. Door de vele draadloze apparaten etc. kan een coaxkabel niet meer geschikt zijn voor deze tijd. Waar eerst een enkele afscherming voldeed, is nu een dubbele, of zelfs 3-voudige vaak nodig. Maar in de Humax kan je ook zien wat de ontvangstwaarden zijn en dat kan best wel eens anders zijn, als je dit uitleest bij wat verschillende zenders. Dus kijk ook dat eens na.

      Groet,
      Willem Geantwoord op 15-12-2023 om 22:01

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Vandaag sprak ik iemand de dezelfde problemen ook heeft. Allebei hebben we een abonnement bij Ziggo. Hij heeft ook al alle kabels vernieuwd. Zou dat een truc van Ziggo kunnen zijn zodat je hun mediabox moet huren? Geantwoord op 16-12-2023 om 23:12

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Dat het om een truc gaat wordt vaker gedacht, maar dat is niet aan de orde, want met een minder goed of slecht signaal werkt ook hun (hoofd)box, meestal de Next, ook niet. De Humax is zelfs nog redelijk vergevingsgezind, maar moet wel voldoende signaal krijgen. Anders zal deze simpelweg niet goed werken.

      Groet,
      Willem Geantwoord op 19-12-2023 om 11:43

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info