• Hoe en waar kan ik de wfi dongle op/in mijn Humax IHDR 5200C plaatsen?

    Gesteld op 20-9-2023 om 10:48 in forum Humax iHDR 5200C Misbruik melden
    • Aad, bedankt voor het snelle antwoord. In de gebruikershanleiding staat: OP VOORPANEELIN in USB. Ik heb een geheel gesloten voorpaneel. Misschien omdat mijn Humax uit de eerste productieserie is.
      Op achterzijde is een LAN-aansluiting en daar onder zou een USB aansluiting zijn. Hier past mijn TPlink WiFi dongle echter niet. Probleem dus nog niet opgelost. Geantwoord op 20-9-2023 om 16:18

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Ik kik straks boven even, maar je voorpaneel is niet gesloten , dat lijkt maar zo. Zet maar eens je nagel aan de rechter zijkant daar voel je een gleufje en kan je de voorzijde naar beneden klappen, daarachter zit trouwens ook de plek om de kaart in te doen als je geen module in je tv hebt, tot straks, mvg Aad

      Geantwoord op 20-9-2023 om 17:39

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Net boven gekeken en er zit een normale USB aansluiting onder de LAN , geen idee dus waarom uw TPlink Wifi dongle er niet in zou passen.Maar de dongles zijn er ook met MINI USB en met PCI express, Ik heb hier een wifi dongle van ziggo in type USB en past perfect en werkt ook, maar zelf heb ik alles nu met LAN aangesloten, sneller en stabieler. Mvg Aad
      Geantwoord op 20-9-2023 om 17:52

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Aad,
      TP Link {USB 2.0} adapter paste ook niet in voorzijde van de Humax. Heb nu een HUMAX WiFi adapter gekocht. en deze past perfect.
      Ik -90 jaar- kan nu weer verder. Probeer zoveel mogelijk bij te blijven in het digitale tijdperk. Nogmaals hartelijk bedankt voor de waardevolle hulp en aanwijzingen; Het klepje nog nooit ontdekt in de ca. 10 jaar gebruik en heb de voor mij verborgen features nooit gemist.
      Vriendelijke groeten. F.C. Goverts
      p.s. Alles werkte steeds met in de muren weggewerkte coaxkabels Heb nu 200 mb glasvezel genomen. {Caiway heeft monopoly in onze wijk}
      Geantwoord op 25-9-2023 om 14:04

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
    • Goedemiddag , fijn dat het nu werkt en ja dan is de TP Link niet de standaard USB aanlsuiting want usb 2.0 zegt niets over de vorm van het stekkertje. Best goed van u dat u toch bij probeert te blijven in het digitale tijdperk. Nu u het klepje ook heeft ontdekt kunt u in ieder geval als de afstandsbediening het laat afweten de Humax met de knopjes onder het klepje bedienen. Veel kijkplezier gewenst, mvg Aad Korver
      Geantwoord op 25-9-2023 om 14:35

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info