• De laatste tijd krijg ik steeds geen beeld op mijn tv. Normaal gesproken schakel ik eerst de tv in dan zie ik rechtsboven het humax logo verschijnen, daarna zet ik de humax aan. Nu schakel ik de tv in en krijg soms het humax logo niet te zien waardoor als de humax eenmaal aanstaat ik geen beeld op mijn tv krijg. Meestal moet ik alles 1 tot een paar keer weer uitzetten en dan lukt het wel maar ik heb geen idee of het probleem dan in de tv zit of de humax, beide apparaten werken al jaren naar tevredenheid tot een paar maanden terug. Er zit voor mij geen enkele logica in???

  Gesteld op 21-10-2020 om 13:00 in forum Humax iHDR-5050C Misbruik melden
  • Dat is het niet want het gaat al mis als ik de tv aanzet met de aan/uit knop op de tv. De ene x pakt hij dan wel de humax en de andere x niet waardoor ik dan geen beeld heb. Geantwoord op 22-10-2020 om 16:17

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Je dient dan gewoon simpelweg de Tv op de juiste ingang te zetten met de AV- of source knop. De Humax ondersteund geen CEC dus de Tv zal niet automatisch naar de juiste ingang schakelen.

   Ondersteuning Humax/Quantis electronics Geantwoord op 9-11-2020 om 23:41

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info