• Heb een nieuwe afstand bediening besteld omdat van m´n oude afstand bediening enkele knoppen niet meer goed werkte. Dacht dat de nieuwe meteen zou werken, maar helaas m´n decoder 5050 reageert niet.
    Heb de PVR knop ingesteld en batterijen meerdere malen eruit gehaald. maar niets helpt.
    Heb ook geprobeerd om de modus te veranderen met de combi van òke en 0 vasthouden zoals op het forum wordt genoemd maar krijg dan de melding van mislukt probeer het opnieuw. Hebben jullie nog een suggestie?
    Mijn dank is groot

    Gesteld op 13-1-2019 om 13:03 in forum Humax iHDR-5050C Misbruik melden
    • Is het een origineel model? De Humax dient sowieso meteen te werken, tenzij de modus van je Humax is gewijzigd, maar dat heb je al geprobeerd. Vraag me wel af of dat goed is gegaan gezien je post.

      Had je overigens de modus op je 5050c gewijzigd? En zo ja, heb je dan de stappen wel snel genomen op de juiste manier?

      Als je eenmaal op de PVR toets drukt zou het moeten werken. Ik lees nu iets over het instellen van de PVR knop, maar dat is niet aan de orde. Dat doe je alleen als je eek een Tv, DVD speler of audio apparaat wilt bedienen met de afstandsbediening van de Humax.

      Maar raadzaam is ook eens een half uur de spanning geheel van het apparaat te halen, want ik vraag me af of het wel de afstandsbediening is welke de boosdoener is.

      Mvg. Willem
      Ondersteuning Humax Geantwoord op 13-1-2019 om 17:40

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Beste Willem, bedankt voor je antwoord.
      Heb originele afstandbediening gekocht en bij indrukken van de knoppen gaat een signaal (rood) naar de Humax ontvanger en wordt ook ontvangen maar er veranderd niets. Wel als ik de code 0 en oke te samen indrukt dan krijg ik op het scherm mislukt, probeer het opnieuw te zien. In het verleden heb ik wel 2x Humax decoders gehad en misschien heb ik de modus wel veranderd om conflict te voorkomen maar dat weet ik niet meer. Daarom wilde ik controleren in welke modus de oude afstandbediening staat en beide op de zelfde modus kon worden ingesteld. Maar helaas ik kom er niet in.
      Ter info, de stroom word iedere avond er van afgehaald. Vanmorgen alles weer onder stroom gezet maar helaas het probleem is er nog steeds.

      m.v.g. Ruud M Geantwoord op 14-1-2019 om 11:46

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Dag Ruud,

      vreemd probleem. Je doet echt de goede handelingen en snel genoeg? Het kan kloppen dat je even een foutmelding ziet in de vorm van het verkeersbordje, maar daar moet je jezelf niets van aantrekken. Maar snelheid is wel geboden. Ik zou je ook eigenlijk een fabrieksreset aan willen raden, maar dat gaat het zonder afstandsbediening niet worden... Dat maakt het dus extra lastig.

      Het enige dat nu dus overblijft is toch de reset met de 0 en oke toets...

      Willlem Geantwoord op 15-1-2019 om 17:53

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Hi Willem, ik heb het inmiddels opgelost. De code bij mijn oude afstandbediening stond inderdaad op 2, maar ik kon maar niet bij de code komen. Na tig aantal pogingen ben ik er uiteindelijk in gekomen en weer terug gezet naar 1. Nu werkt mijn nieuwe afstandbediening prima.
      Bedankt voor het meedenken.
      Fijn weekend
      Ruud Geantwoord op 1-2-2019 om 13:22

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Dag Ruud,

      ik dacht dat het ook zoiets mest zijn, maar bij de handelingen voor de modus moet je erg snel werken. Even een pauzetje en het gaat niet lukken. Maar goed te zien dat het is gelukt.

      Goed weekeinde verder.

      Willem
      Ondersteuning Humax
      Geantwoord op 2-2-2019 om 23:05

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info