• Hallo Willem,
    Wellicht overvraag ik aangezien ik heb deze vraag in het verleden ook al eens gesteld en heb van U een goed antwoord gekregen, maar ik ben dit kwijt geraakt , vandaar nog maar eens vragen ....excuses.

    Als ik mijn Humax 5050 overschakel naar een andere zender dan krijg ik "een flits " van de zender te zien, dan wordt het beeld enkele seconden zwart, en dan "pakt" hij de zender pas !
    Kunt U mij wellicht nog een keertje helpen?
    Bij voorbaat , heel veel dank!
    Mvg,
    Sibbele.

    Gesteld op 29-4-2016 om 20:49 in forum Humax iHDR-5050C Misbruik melden
    • Dag Sibbele,

      u kunt dan het best de decoder een tiental minuten geheel spanningsloos zetten en na het opstarten direct terug stellen naar de fabriekstand en opnieuw installeren. De schijf behoeft daarbij niet te worden geformatteerd, dus opnames blijven bewaard.

      Er is ook nog een uitgebreide manier van terug stellen, maar dit zou afdoende moeten zijn.

      Mvg. Willem. Geantwoord op 29-4-2016 om 21:38

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info