• humax geeft geen geluid als hij eerder wordt ingeschakeld als de tv

    Gesteld op 10-1-2016 om 20:10 in forum Humax iHDR-5050C Misbruik melden
    • Gaat het wel goed met het beeld? Je ziet n.l. soms dat er een HDMI handshake issue ontstaat tussen 2 apparaten, en dat komt doorgaans voort uit de HDCP beveiliging (kopieerbeveiliging) die aan HDMI is verbonden.

      Vaak ligt dan het probleem bij de Tv en ook dan kan de volgorde van inschakelen verschil uitmaken.

      In dit geval is het raadzaam even te kijken of je de software van de Tv kunt bijwerken. Vaak zijn het Philips toestellen die dergelijke issues vertonen, maar daar het nu alleen om de audio lijkt te gaan, kan het natuurlijk anders liggen. Daarom is het ook raadzaam de decoder een half uur geheel spanningsloos te zetten, daarna weer in te schakelen en als deze is opgestart terug te stellen naar de fabrieksinstellingen en opnieuw te installeren.

      Daarna kun je even controleren of er ook voor de 5050 nieuwe software kan worden geladen. Via het menu kom je de optie 'software update' tegen en als die optie aanklikbaar is, kun je de software laden door hierop te klikken. Laat de decoder dan zo lang zijn gang gaan totdat deze zelf de weergave weer start.

      Is de optie grijs (niet aanklikbaar) dan heb je de laatste versie.

      Hopelijk gaan deze tips leiden tot de oplossing.

      Mvg. Willem.

      Ondersteuning Humax Geantwoord op 10-1-2016 om 20:32

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info