• Hallo
    sinds een paar dagen zie ik bij de guide (tv gids) soms bij npo 2 of een andere zender geen informatie bij de rest van de zenders wel. Het is niet altijd dezelfde zender. Wat kan dit zijn?
    y.sch@planet.nl

    Gesteld op 29-6-2015 om 22:34 in forum Humax iHDR-5050C Misbruik melden
    • Dag,

      dat kan te maken hebben met de provider die niet de juiste info doorgeeft, maar het kan soms ook ontstaan door een software issue. Een tijdje geleden kwam het bij verschillende modellen regelmatig voor dat de Guide ineens helemaal leeg was en dan is de oplossing simpel: Even de spanning geheel van het apparaat halen.

      Ik raad je dat nu ook aan, en lees graag even of dat in dit geval ook het probleem oplost.

      Mvg. Willem. Geantwoord op 29-6-2015 om 22:38

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • PS: het is raadzaam geen email adressen te plaatsen op de site. Antwoorden worden n.l. alleen op de site geplaatst. Het email adres is echter voor iedereen zichtbaar, ook via Google en kan tot veel ongewenste mail leiden.

      Mvg. Willem.
      Site beheer. Geantwoord op 29-6-2015 om 22:41

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Hallo Willem
      Dank voor je antwoord, sorry voor de late reactie was even weg. heb de Humax van de stroom gehaald en nu is het inderdaad weg. Hopelijk blijft het weg.
      Bedankt voor je snelle reactie Geantwoord op 9-7-2015 om 13:57

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Dag,

      graag gedaan en mooi te zien dat het weer voor elkaar is. Als het wel snel terug mocht keren, laat het dan even weten a.u.b.

      Maar het kan soms nodig zijn gewoon even de spanning van het apparaat te halen.

      Mvg. Willem. Geantwoord op 9-7-2015 om 17:47

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info