• Hallo Willem, fantastisch het is gelukt met de Humax 5050c afstandsbediening.
    De decoder en afstandsbediening staan nu weer in dezelfde modus en de afstandbediening is nu weer normaal te gebruiken. Nogmaals vriendelijk dank voor je oplossing.

    Ik heb nog een vraagje en misschien weet jij wel een oplossing hiervoor: Alle zenders op mijn tv hebben een goede digitale ontvangst, alleen net 5 geeft blokjes,trillend en stokkend beeld.
    Alle updates zijn uitgevoerd. Is dit een Ziggo probleem of heeft het iets met de decoder te maken die alle beelden ontvangt en doorzet naar de tv. Ik hoor het graag van je.
    groetjes Pieter


    Gesteld op 23-6-2015 om 19:15 in forum Humax iHDR-5050C Misbruik melden
    • Dag Pieter,

      dat is mooi om te zien. Hou het wel even in de gaten, maar waarschijnlijk is toch, wellicht per ongeluk, de modus eerder even veranderd.

      Voorts kunnen bepaalde zenders eerder voor issues zorgen. Zeker na de fusie is een goede huisinstallatie nog meer van belang.

      Toets anders eens 'artefacten' in, in het gele zoekvlak hierboven en klik op zoeken. Je ziet dan een aantal vragen/reacties m.b.t. dit onderwerp.

      Daar zie je ook hoe je dit kan oplossen, hetgeen doorgaans wel lukt en hoe je de waarden kunt uitlezen van beide tuners.

      Nog wel iets wat ik extra wil meegeven: gebruik alleen een signaal of breedband versterker indien nodig. Probeer nooit de sterkte op te jagen naar 100%, wat dat zorgt absoluut voor issues. Een sterkte van zo'n 40% is al ruim voldoende.

      Maar meer info vind je als je zoekt op artefacten.

      Mvg. Willem. Geantwoord op 24-6-2015 om 07:57

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info