• Hallo,

    Ik heb sinds kort een interactieve tv. Daarbij maak ik nu gebruik van de Horizon box van Ziggo.
    Hierdoor is de Humax 9200 niet meer nodig. Ik heb er echter nog enkele belangrijke opnamen op staan. Kan ik die naar mijn pc verplaatsen/kopiëren? En hoe doe ik dat? Een pc-bedrijfje hier op het dorp zie ook dat dit kon, maar kreeg het vervolgens niet voor elkaar.

    Herman van Iterson, Rijnsburg.

    Gesteld op 8-9-2016 om 17:07 in forum Humax PVR 9200 C Misbruik melden
    • Dag,

      deze vraag zie ik niet vaak bij de 9200, maar dat is dan ook al een oud beestje. Het eenvoudigst is het nog de opnames via een DVD recorder op DVD te zetten. Maar die moet je dan wel net hebben. De nieuwere versies zijn voorzien van netwerk mogelijkheden, hetgeen alles een stuk eenvoudiger maakt, ook al moet je er ook dan wel wat in thuis zijn. Lang niet iedereen gebruikt die opties.

      Het is bij de 9200 wel mogelijk om opnames over te zetten, maar dat duurt erg lang, kan redelijk gemakkelijk misgaan, en is niet zo eenvoudig.

      Maar ik kan morgen wel even kijken of ik een vereenvoudigde versie kan begaan.

      Maar hier: Klik op deze LINK zie je al wat mogelijkheden, net zoals hier: Klik op deze LINK

      Wellicht kun je daar alvast wat mee. Ik neem aan dat ook de handleiding al is geraadpleegd? Met de 9200 zijn we voorts niet meer zo bezig, hetgeen dus met de leeftijd en mogelijkheden van de PVR te maken heeft. Je ziet deze dan ook niet zo vaak meer.

      Maar kijk maar of je zo al wat verder komt.

      Mvg. Willem. Geantwoord op 8-9-2016 om 17:48

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info