• goedemorgen met dat stuurprogramma bedoel ik dat als ik de humax aansluit op mijn computer middels een kabel hij dan vraagt om een stuurprogramma.. ik wil graag music luisteren via de humax.
    mvg Hans Koomen.

    Gesteld op 3-11-2013 om 11:58 in forum Humax PVR 9200 C Misbruik melden
    • Dag Hans,

      Oké duidelijk. Wat je wil kan echter niet zomaar. Ik weet dat er op de schijven van de 5050, 5200 en 5400 een ruimte is ingericht om daarop korte filmpjes, foto's en muziek te zetten, maar het is niet mogelijk zomaar alle muziek of films via de Humax weer te geven. Hoe dit exact is geregeld bij de 9200 durf ik niet precies aan te geven, omdat ik me meer bezig houdt met bovengenoemde en wat andere decoders, maar die decoders zijn op te nemen in je netwerk, d.w.z. dat je de decoder aansluit op het modem, en zo bestanden kan delen, en tevens gebruik kan maken van de interactieve functies van die decoders. Je kan dan b.v. muziek vanaf de PC naar de decoder streamen en de gemaakte opnames vanaf de decoder naar de PC. In de handleiding wordt dan deels uitgelegd hoe je de decoder kan opnemen in je netwerk en op Internet vind je dan de programma's die nodig zijn m de opnames vanaf de Humax op de PC af te spelen of op te slaan op een DVD of Blu-ray, of vaste schijf. Als de 9200 in je netwerk kan worden opgenomen, moet de handleiding dit vermelden. daar staan dan wat punten in zoals IP adres etc. maar geen echt stuurprogramma. Ik denk dus dat dit laatste ook niet mogelijk is. Kijk dus eens in de handleiding of het Internet of je daar wat over kan vinden. Ik lees graag even de afloop.

      Vriendelijke groet, Willem. Geantwoord op 3-11-2013 om 16:40

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info