• Het is toch wel erg triest dat er hier nagenoeg door iemand nog word gereageerd als je een vraag beantwoord. Ook de site eigenaar laat nog zelden van zich horen, dus wellicht is de tijd rijp afscheid te nemen van deze site. Dat betekent dat ik voornemens ben op geen enkele rubriek nog te reageren. Wellicht gaat men dan nog eens nadenken en komt het fatsoen even wat te aten weten nog terug. Wat een mentaliteit. Te triest voor woorden!

    Willem
    Ondersteuning Humax/Quantis electronics

    Gesteld op 3-1-2020 om 04:00 in forum Humax IHDR 5400 C Misbruik melden
    • Beste mensen,
      ik heb besloten deze site te verlaten.
      Voor vragen over de Humax kan men terecht op de Ziggo Community, alwaar ik tevens actief ben.

      Ik wil degenen welke wel het fatsoen hebben gehad te reageren bedanken voor het in mij gestelde vertrouwen. Hopelijk leid mijn stap tot nadenken.

      Mvg. Willem
      Ondersteuning Humax/Quantis electronics (vrijwillig!) Geantwoord op 5-1-2020 om 11:18

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Volg deze rubriek al een tijd als ervaren 5400C gebruiker (heb er 3 in gebruik) en moet helaas constateren dat veel antwoorden op vragen niet correct zijn.
      Wellicht is dat een reden dat mensen afhaken? Geantwoord op 5-1-2020 om 11:33

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Dat is de reden niet denk ik. Mensen reageren gewoon niet meer omdat ze daar geen zin in hebben, of het fatsoen missen. Op andere sites zie je hetzelfde gebeuren. Maar ik kan met een gerust hart zeggen dat de antwoorden die ik geef de mensen doorgaans prima op weg helpen. Ik verleen niet voor niets al 17 jaar ondersteuning voor Humax/Quantis electronics. Ik vind je mening prima, maar wek zelf ook al jaren met verschillende modellen, waaronder uiteraard ook een 5400c, welke eigenlijk gelijk is aan de 5200c, op de harde schijf na, en ken de apparaten goed. Nu heb ik hier vaker gezien dat er iemand, misschien jij, aanwezig was met kritiek op de antwoorden, maar als dat onterechte kritiek is leg ik dat gewoon naast me neer. Als Humax me al inschakelt dingen uit te zoeken of te testen denk ik dat ik het zo verkeerd niet doe.

      Verder laat ik het hierbij en ga elders gewoon verder met mijn 'werk'.

      Willem
      Ondersteuning Humax/Quantis electronics Geantwoord op 5-1-2020 om 13:37

      Waardeer dit antwoord (5) Misbruik melden
    • Beste Willem, Ik heb nog nooit kritiek geleverd op dit forum. Dus die opmerking begrijp ik niet.
      Verder is je opmerking over het verschil tussen de 5200 en de 5400 niet volledig. Behalve de grotere harde schijf heeft het voorfront ook een frisse face-lift gekregen. Niet onbelangrijk in de moderne huiskamer lijkt mij?
      Je doet erg verongelijkt en bent zeer, zeer overtuigd van jezelf. Wellicht een reden dat mensen afhaken?
      Ik zou me niet zo druk maken op een openbaar forum als ik jou was…….. Geantwoord op 9-1-2020 om 09:17

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Het gaat mij om het technische verschil tussen de 5200c en 5400c. Ja, het uiterlijk is ook wat opgefrist, maar het gaat mij om de werking. De 5400c heeft wel een eigen software versie, maar technisch zijn de 2 identiek. En ik ben inderdaad wel overtuigd van mezelf ja Ik ben destijds eens benaderd door Humax/Copaco, wat later Quantis is geworden, en daar doe ik nog steeds zeer veel voor. Je wilt mij zo in een hoek drijven dat mensen door mij afhaken, maar daar ga ik niet in mee. Dan ben ik inderdaad verongelijkt. Kijk eens op een de Ziggo Community. Daar ben ik zeer actief, word vaak bij zaken geroepen, maar ook daar ze je dat mensen wegblijven. En echt niet alleen op rubrieken waar ik plaats. De moderators ergeren zich rot aan mensen die ineens wegblijven waarvoor topics doodbloeden.

      En nogmaals, na 17 jaar ondersteuning mag ik wel overtuigd zijn van mezelf. Jammer dat ik nu na jarenlange vrijwillige hulp het verwijt krijg dat ik het niet goed zou doen, gezegd in mijn bewoordingen. Hier laat ik het verder bij want ik ben ook gestopt met het onderhoud op deze site.

      Maar als jij denkt te weten waarom men afhaakt, moet je Humax maar eens bellen. Daar kent men me zeer goed. Geantwoord op 10-1-2020 om 01:25

      Waardeer dit antwoord (5) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info