• Ik heb een humax 5300.
    Sinds gisteren is ie uitgevallen tijdens het bekijken v e docu in tv portal. Toen ik deze functie wilde verlaten dmv exit gebeurde er helemaal niets. Maw tv portal reageerde nergens op. Nieuwe batterijen in de afstandsbediening (goeie). Toen stekkkers uit de humax gehaald. Eerst alleen de ronde, meestal is dat voldoende, dan gaat ie kort ad slag en heb ik snel weer beeld. Nu is het zo dat bij herinschakelen van de robnde steker in de humax het apparaat op groen gaat, maar na een halve minuutcweer op stand by en dat is het dan. Vandaag alle " stekkers" uit de humax gehaald en weer aangesloten, niet geholpen. Wat is het probleem?

    Gesteld op 1-8-2021 om 20:00 in forum Humax HUMAX IRHD-5300C Misbruik melden
    • Dag,

      het lijkt erop dat er wat mis is in het moederboard, of dat er softwarematig iets misgaat. Het vervelende hierbij is echter dat je geen fabrieksreset kan uitvoeren als de Humax niet ingeschakeld blijft.

      Met de ronde stekker bedoel je waarschijnlijk de voeding vanaf de adapter. Haal de spanning er eens wat langer vanaf, minimaal een uur, en haal hierbij ook de andere kabels los. Vaak gaat dat om de HDMI kabel. De eventueel aangesloten optische kabel hoeft niet te worden losgenomen daar dit geen elektrisch geleidende aansluiting is. De antennekabel dient ook even losgenomen te worden. Gebruik je scart, haal dan deze los, en sluit na een uur alleen de voeding weer aan. Kijk dan of de Humax weer ingeschakeld blijft. Als dat zo is, sluit je de andere kabels weer aan.

      Geef even door of dit gelukt is of niet a.u.b.

      Groet,
      Willem
      Ondersteuning Humax/Quantis electronics. Geantwoord op 2-8-2021 om 00:22

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
    • Met dank voor de reactie...

      Hoe leuk zou het zijn als u geen reactie ziet op een vraag.

      Willem
      Ondersteuning Humax/Quantis electronics Geantwoord op 7-8-2021 om 16:24

      Waardeer dit antwoord (5) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info