• Goedemiddag
    Ik heb een humax 5300c
    En nu is mijn afstandsbediening kapot ik hen een andere aangeschaft alleen kan ik nu het volume niet meer regelen de rest werkt prima
    Ab is urc625000-01r00

    Mvg chris

    Gesteld op 3-12-2016 om 16:03 in forum Humax HUMAX IRHD-5300C Misbruik melden
    • Dag Chris,

      hoe stuurt de 5300 het geluid uit? Is dat in stereo of in Dolby Digital 5.1? In bepaalde gevallen is het niet mogelijk het volume te regelen. Stuurt de decoder uit in Dolby Digital 5.1 is de optische uitgang sowieso niet regelbaar. Maar je moet wel altijd het volumebalkje zien. Is dat ook het geval, of zie je niets als je het volume regelt?

      Ik hoor graag van je.

      Mvg. Willem
      Ondersteuning Humax Geantwoord op 4-12-2016 om 22:15

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • dag,

      is het dan wel dezelfde afstandsbediening? Als je deze vervangt, zouden alle functies weer beschikbaar moeten zijn. maar het lijkt erop dat je nu een andere afstandsbediening hebt, want het moet mogelijk zijn in dit geval. Werken verder alle functies wel?

      Mvg, Willem
      Ondersteuning Humax Geantwoord op 5-12-2016 om 08:29

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Nee is niet dezelfde maar de meneer van het caiway servicepunt zei dat deze ook kon en heeft em geprogrammeerd op de Humax Geantwoord op 5-12-2016 om 08:34

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Dag,

      dan zit daar dus het probleem. je hebt garantie op een afstandsbediening en deze behoort goed te werken en alle opties te ondersteunen, dus ik raad je aan terug te gaan, en de originele aan te schaffen. dan weet je zeker dat alles werkt. Dat is eigenlijk ook altijd wat ik aanraad.

      Je kan op marktplaats vaak wel goedkopere versies vinden, die dezelfde functies ondersteunen.

      Mvg. Willem

      Geantwoord op 6-12-2016 om 12:09

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Uiteindelijk blijkt t dat de volumeregeling geblokkeerd was en eenvoudig op te lossen door de knopjes van volume omlaag en OK ingedrukt te houden en dan volume omhoog waardoor de blokkering weg is
      Bedankt voor de reacties Geantwoord op 6-12-2016 om 12:12

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Dag,

      ik weet natuurlijk niet precies welke afstandsbediening wordt gebruikt, en het komt regelmatig voor dat een vervangende of universele afstandsbediening niet alles ondersteund. vandaar dus mijn opmerking het best een originele te gebruiken. maar mooi te zien dat het is opgelost. Dank voor de respons.

      Mvg. Willem Geantwoord op 6-12-2016 om 18:48

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info