Taal Documenttype Pagina's
Nederlands Snelstart handleiding 80 Naar de handleiding


Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

 • Mijn toestel huawei DRA L21 kocht ik in 2018 en ik wilde hem gebruiken in Italie. Ik kon echter niet bellen naar België. Surfen via wifi in het hotel ging wel. Eens terug thuis, kon ik gewoon bellen. Toen ik begin juni in Nederland was, lukte me het weer niet. Ik kreeg meteen de melding: enkel noodoproepen. Ik kon ook niet meer surfen met mijn tempo giga. Op plaatsen waar ik met paswoorden van hotels/resto werkte, ging alles prima. Is er iets mis met mijn toestel of zijn de instellingen niet juist gezet? Dank voor tips
  mieke Gesteld op 8-9-2020 om 14:56

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Goedendag,

  Ik heb een Huawei Y5 DRA-L21 smartphone uit 2018.

  Deze wil ik graag via wifi connecten met mijn Mobiele projector Mobile cinema i70. Een kleine mini projector voor onderweg.

  Echter wil dat maar niet lukken; mijn Huawei telefoon geeft steeds 'device not supported' aan.

  Als ik mijn oudere telefoon (een LG optimus G-pro E986 uit 2014 met Android-versie 4.1.2 ) connect met de Mobile cinema i70 werkt dit echter wél prima...

  Hoe kan dat? Waarom werkt een oud toestel wel en mijn veel nieuwere toestel Huawei Y5 met nieuwere versie van Android (Android 8.1.0) niet?

  Wie kan mij helpen en weet wat de oorzaak hiervan is?

  Mvg
  Marcel
  Gesteld op 8-11-2019 om 20:37

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • ik druk op de aan/uit knop maar krijg geen schermbeeld,zelfs niet na lang in drukken van de knop.Verrbind ik het toestel met een stroombron krijg ik wel een beeldscherm totdat het uitvalt en dan is het weer niet op te starten.Wat is er mis? Batterij? Knop? Gesteld op 28-10-2019 om 09:58

  Reageer op deze vraag Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: Huawei Y5 2018 - DRA-L21

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

 • lees eerst de handleiding door;
 • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
 • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
 • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
 • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
 • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
 • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.Info