• Goedemiddag, wij hebben een hotpoint ariston van zo'n 10 jaar oud nu. Als ik hem aanzet, branden alle lampjes net als altijd, programma kiezen, deur dicht....maar dan komt de piep die je hoort bij aanvang programma niet. Hij doet dus ook niks. Ander programma hetzelfde probleem. Geen piep bij aanvang. Slot vorig jaar al een keer vervangen (veer kapot). Verder lijkt de deur wel goed in het slot te vallen. Iemand een idee wat dit kan zijn? Mvg Frank

    Gesteld op 4-10-2021 om 14:10 in forum Hotpoint-Ariston LFTA 3214 HX Misbruik melden
    • Hallo Frank, kijk eens naar de schakelaar op dat contact (slot) misschien is deze defect of anders een breuk achter je frontpaneel. Dit komt ook nog wel eens voor. Zoek je onderdelen of een reparatie? Stuur me dan een email op
      rubrubg60@gmail.com
      Mvrgrt Geantwoord op 4-10-2021 om 14:45

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Ja u bedoeld de witte schakelaar die ingedrukt word door dat het deurslot het zwarte knopje indrukt? Want ik had het oude onderdeel nog bewaard en die heb ik er ook al opgezet. Maar geen verandering helaas. Weet u of er ook andere oorzaken kunnen zijn waarom de vaatwasser niet gaat starten? Bv de pomp of iets dergelijks? Of zou de vaatwasser daar dan wel die piep moeten gevangenen? Geen idee waar ik nu verder moet zoeken. Dank voor je snelle reactie trouwens Geantwoord op 4-10-2021 om 15:15

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Geeft de vaatwasser een foutmelding aan? Het kan heel goed een breuk zijn. Voor verdere informatie mailen aub.
      Vr grt Geantwoord op 4-10-2021 om 15:21

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info