• Hey Henk
    Bij ons is het volgende probleem
    Zodra de vc8615 op de klep zit gaat deze gewoon naar voren (open ) alleen als hij dicht gaat gaat hij net niet helemaal terug waardoor er speling op het witte palletje blijft zitten
    Haal ik de moter eraf kan ik de klep een heel klein stukje dicht trekken
    Als de motor eraf is en ik druk de klep in gaat deze wel helemaal terug en kan ik hem niet verder dicht trekken alleen zodra de motor het moet doen blijft hij hangen en moet ik hem handmatig doortrekken
    Ligt dit aan de klep of de motor ?

    Gesteld op 5-12-2021 om 20:29 in forum Honeywell VC8615 Misbruik melden
    • Dit is trouwens onze 2e klep in 3 jaar tijd kan jij ons iets aanraden om dit te voorkomen zitten aan stadsverwarming vast ?
      Want vind om de 2 jaar een nieuwe klep kopen ook zoiets Geantwoord op 5-12-2021 om 20:38

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Heb het met losse motor getest
      Zodra de acurator erop zit gaat hij net niet helemaal dicht dan haal ik de motor eraf en kan ik de klep een klein stukje terug trekken en zit er geen spelling meer op dat witte palletje
      Zodra ik de klep handmatig indruk meerdere keren gaat hij wel helemaal terug ,zet ik de motor er daarna terug op zonder aan te zetten heb ik geen spelling meer op het witte palletje
      Geantwoord op 5-12-2021 om 20:46

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Bij stadsverwarming is het maar de vraag wat voor warm water er wordt aangeleverd....als er troep in zit gaat de klep kuren vertonen....die stadstroep is niet de beste manier om de kleppen schoon te houden.!!
      Geantwoord op 5-12-2021 om 20:57

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info