• Ik heb een Home electronics brood machine hij bevalt mij goed.
  Alleen het verwijderen van het vleugeltje geeft problemen.
  Ik heb van alles al geprobeerd water in het bakblik laten staan en dan verwijderen ,meteen er uit gehaald na het bakken.
  Er komt brood onder het vleugeltje te zitten het verwijderen gaat heel moeilijk

  Gesteld op 24-6-2015 om 13:46 in forum Home electronic Broodbakmachine Misbruik melden
  • Heb ook het zelfde probleem maar met een machine van een ander merk. Ik probeer het als volgt op te lossen: een beetje water in de kuip om het brood te weken en dan met een koffielepel onder het vleugeltje steken en de achterkant van de lepel naar beneden duwen, dan komt het veugeltje wel omhoog.(princiepe van een koevoet)Let wel,de lepel zo kort mogelijk tegen de as,dus aan het kortste stuk van de vleugel,anders zou deze kunnen breken.Moet er wel bij zeggen dat er klein krassen kunnen ontstaan maar dit heeft geen effect op het bakken. Geantwoord op 23-7-2016 om 15:15

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info