• Furby juist terug in gebruik na 1 jaar stilstand. Nieuwe batterijen en reset gedaan hij werkt een half uurtje maar valt dan stil. En zonder terug te resetten doet hij niets meer. Wat kan ik proberen?

  Gesteld op 9-5-2020 om 15:30 in forum Hasbro Furby Misbruik melden
  • Dus met resetten doet Furby het wel ?
   Of is het elke keer zonder resetten na een half uur uitvallen ?
   Doe je wel iets met de Furby of laat je m maar zijn gang gaan zonder iets te doen met Furby ? Geantwoord op 9-5-2020 om 17:26

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
  • Ik reset de Furby ja. En blijf ermee bezig en plots doet hij niets meer uit het niets. Dan moet ik hem terug resetten en weer hetzelfde nu blijft hij zelfs maar een kwartiertje geluid maken. En ik probeer van alles maar niets lukt om hem terug in gang te krijgen. Zonder terug te resetten. Geantwoord op 12-5-2020 om 17:15

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
  • Furby beweegt ja en ik blijf ermee bezig. Maar hij valt uit zichzelf uit. En dan mag je alles proberen niets krijgt hem terug aan de praat. Na resetten herhaald zich alles terug. Maar ik blijf er mee bezig hoor. Geantwoord op 13-5-2020 om 15:46

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info