• Ik heb 3 jaar geleden 3 CO’s gekocht en vanaf begin problemen dat ze met grote regelmaat de internet connectie verliezen. Omdat ik in die periode 2x ben verhuisd heb ik het via verschillende (routers van) ISP’s en eigen router kunnen proberen. Helaas blijft het problemen geven. In die 3 jaar regelmatig contact gehad met HK en reactie was welwillend, maar ondanks alle probeersels die ze vroegen en de info die ik ze gestuurd heb, kwamen ze er niet uit. Uiteindelijk doorverwezen naar product experts, maar die kwamen niet verder suggestie dat het aan Google Home App lag en dat ik maar contact met Google moest opnemen. Vreemde reactie als de boxen hun connectie met mijn wifi steeds verliezen. Als ‘gewaarde klant’ kreeg ik nog wel kortingsbon (overigens niet geldig voor CO), maar bij komen er geen apparaten van HK meer naar binnen. Jammer van een dergelijk bedrijf met hun (dure) producten had ik toch echt meer verwacht. Mocht iemand nog een suggestie hebben, hoor ik dat graag.

    Gesteld op 22-10-2022 om 13:55 in forum Harman Kardon Citation One Misbruik melden
    • Stroomkabel aan de onderkant(?) vastplakken met kneedspul zodat deze niet meer elk moment losschiet Schandelijk voor een Harman Kardon apparaat dat het probleem van een veel te losse verbinding van de stroomkabel met het apparaat, waardoor bij de minste of geringste aanraking de WIFI WEGVALT, op zo’n knullige manier moet worden opgelost. Ik durf al 3 jaar het apparaat niet meer te verplaatsen. Nooit een reactie gehad van HK na melding… Geantwoord op 22-10-2022 om 21:39

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info