• Goeden avond,

  Kan iemand mij vertellen waarom het geluid van mijn TV (Philips 32PFL7406H/12) niet over de boxen van mijn Harman Kardon BDS370 te horen is?
  Er is ook een Humax HDR 5200C aangesloten. Er zit een optische kabel in de TV (out) en in de BDS 370 (in) evenals een ARC kabel. Als ik op de afstandsbediening van de BDS370 op 'aux' druk dan kan ik alle opties doorlopen, er komt geen geluid via de boxen. Bij de ARC-optie verschijnt wel het bericht 'connecting to TV' maar er daar blijft het bij, geen geluid.

  Hartelijk dank voor een reactie.

  vriendelijke groet,
  Jack

  Gesteld op 25-2-2014 om 18:06 in forum Harman Kardon BDS 370 Misbruik melden
  • je moet op de AB van de BDS 370 de AUX indrukken net zolang of vaak zodat je HDMI ARC ziet.
   dit moet je wel elke keer doen, het gaat niet automatisch helaas Geantwoord op 8-3-2014 om 23:20

   Waardeer dit antwoord (9) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info