• Een BDS370 gekocht, woofer doet helemaal niets, behalve tijdens de test, dan vergaat horen en zien je! Lampje brandt, beide kabels correct aangesloten. Woofer geeft geen bas op TV, CD of DVD. Enig idee?
  btw: de manuals van Harman Kardon rammelen wat mij betreft aan alle kanten. Een Billy van IKEA is makkelijker in elkaar te zetten (duidelijke gebruiksaanwijzing).

  Gesteld op 24-5-2014 om 19:17 in forum Harman Kardon BDS 370 Misbruik melden
  • Dit zelfde probleem heb ik ook, lampje brandt, kabel goed aan gesloten , tijdens de test goed geluid, maar niet bij het afspelen van dvd
   Zou ook graag een antwoord willen hebben op dit probleem Geantwoord op 29-3-2015 om 13:51

   Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info