• pas zoekparameters aan.
  dit komt in ons scherm van oregon 600.
  wie weet hoe we dit moeten oplossen.

  Gesteld op 12-9-2017 om 21:05 in forum Garmin Oregon 600 series Misbruik melden
  • Beste
   Je bedoeld parameters van geocaching waarschijnlijk.
   Ga naar geocaching en druk op het trechtervormig embleem rechts boven, hier kan je de parameters aanpassen zoals bv type caches enz, ook heb je schuifmeters voor in te stellen, ik zet ze altijd tussen 1.0 en 5.0.
   Hopelijk is het dit wat je zocht. Geantwoord op 14-9-2017 om 17:21

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info