• Hallo, Ik heb een Garmin GPSmap 60CSx gekocht in de US maar hoe kan ik deze nu omzetten zodat hij van Engels talig naar Nederlands gaat?
  Ik zoek me rot, maar kan helaas niets vinden, daar komt ook nog eens bij dat ik niet echt heel erg sterk ben met computers

  Groet Jack

  Gesteld op 5-7-2010 om 14:44 in forum Garmin GPSMAP 60CSX Misbruik melden
  • Ik heb mijn 60CSx in Nederland gekocht. In het hoofdmenu staat bij het item "Instellen" (doorscrollen naar laatste pagina). Kies hier voor "Systeem" en verander de "Taal tekst" in Nederlands.
   Succes,
   Hans Geantwoord op 2-8-2010 om 10:55

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • zit met hetzelfde probleem
   heb je de oplossing al gevonden
   zoja, zou ikgraag willen weten hoe je dit hebt opgelost
   Geantwoord op 23-10-2010 om 21:15

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Hoi,

   Ook ik zit met dit probleem Garmin 60csx nieuwste versie 4.0 en dit is (althans door mij) niet meer om te zetten naar Nederlandse taal. Wie kan de oplossing aandragen, b.v.dank Geantwoord op 30-4-2011 om 19:30

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info