• Ik heb een garmin edge 1030. Ik heb per ongeluk al mijn totalen van de gereden kilometers gewist. Is er op een of andere manier een mogelijkheid om deze terug op te roepen of te vinden?
    Graag hoor ik het van jullie.
    Met vriendelijke groeten,
    Dirk

    Gesteld op 24-7-2020 om 22:06 in forum Garmin Edge 1030 Misbruik melden
    • Neen, mijn ritten staan er nog op. En deze die ik heb gewist staan op garmin connect. Maar bij mijn activiteitenprofielen zijn de totale km's weg. Kan ik die ergens terug oproepen? Geantwoord op 25-7-2020 om 15:08

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Normaal gezien kan je die dan terugvinden. Voor het ogenblik kan ik niet in de Garmin connect wegens onderhoudswerken. Dit van vrijdag al. Is dit bij nog iemand het geval? Maar als ge naar Garmin connect gaat en op dat wieltje klikt kunt ge een tabblad bijvoegen en daar zou totaal km bij moeten staan. Van zodra ik erin kan wil ik wel meer uitleg geven maar zo vanbuiten weet ik het niet helemaal juist. Laat weten of je het zo gevonden hebt. Geantwoord op 25-7-2020 om 16:00

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Zoals beloofd mail ik je door hoe ge uw km kunt terugvinden. Open garmin connect op uw computer, klik op dashboards, links van het scherm. Dan krijg je onderaan het scherm een vierkant met stippellijntjes rondom en een + teken in midden. Klik op dat plusteken, dan komt er links een hele reeks items tevoorschijn. Klik daar op UITRUSTING, en dan zou ge uw km terug kunnen zien. Graag hoor ik of het je gelukt is. Geantwoord op 31-7-2020 om 17:00

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Geachte,
      Al wat je hebt gezegd heb ik ook gevonden. Dank daarvoor. Maar kan ik de gereden km's sinds ik mijn edge 1030 heb aangekocht terug op het toestelletje krijgen. Ik heb hem aangekocht op 23 maart 2020 en er stond ongeveer 2500km op. Dit heb ik gewist en wil ik er terug op.
      Hartelijk dank. Geantwoord op 31-7-2020 om 18:54

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info