• Gedwongen om thuis te blijven vanwege corona, heb ik met dit mooie weer mijn Gardena R40Li van 2015 weer geïnstalleerd. Eerst een foutmelding in het laadstation: controlelampje constant rood, dus volgens de handleiding: Printplaat kapot.
    Deze maar eens gedemonteerd en grondig schoongemaakt (er zaten 2 insectenlijkjes over uitgesmeerd) en ingespoten met contactreiniger; tevens de bedrading nagelopen. Daarna had ik een groen controlelampje èn 80 euro + montagekosten voor een printplaatje bespaard.
    Na enige aarzelingen in het begin loopt de maaier weer prima. Maar ik heb een ander probleem dat ik nu ook mooi eens even onderhanden kan nemen: vaak (meestal na een nachtje maaien) vind ik de maaier in het laadstation met de melding in het display: Tijdelijk batterijprobleem. Als ik dan op OK druk, is het probleem verholpen, maar kan ik de volgende dag(en) hetzelfde probleem verwachten.
    Er staat niets over in de handleiding. Ik heb Gardena 2 jaar geleden gemaild; zij dachten aan oxidatie; maar onderzoek en reparatie door de dealer hebben niets opgelost.
    Iemand een ideetje? Als ik thuis ben is het niet echt een probleem, maar wel als ik 2 weken op vakantie wil.

    Gesteld op 29-3-2020 om 13:59 in forum Gardena R40Li Robot Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info