• Over de handleiding KINOMAP: Wat in de handleiding staat pagina 8 en 9 komt niet overeen met wat ik in werkelijkheid krijg. Het komt zo een beetje overeen, maar niet helemaal. Ofwel is de handleiding die op de website staat verouderd, ofwel is de software niet aangepast. In elk geval, nadat ik conform de handleiding op pagina stap 7 "Blader" een video heb gekozen, krijg ik inderdaad een nieuw scherm dat o.a. de aanduiding in het geel "Trainen" bevat. Ik controleer nog even of mijn homebike is gekoppeld, en ja, en ga over naar stap 9 en daar loopt het anders. Volgens de handleiding moet ik rechts boven de indicator "Start" vinden. Wel die staat er niet op. Via andere knoppen krijg ik de video toch aan de praat, maar geen videobeeld, wel een aantal grafieken, hartslag, afstand, enz. Het beeld zelf blijft duidelijk draaien, maar op de achtergrond, onzichtbaar. Ik voel zelfs de aanpassing van stijging en daling, conform het beeld dat evenwel niet te zien is. Ik zie geen andere mogelijkheid om dat aan te passen.

    Gesteld op 8-4-2021 om 16:15 in forum Focus Fitness Kinomap - iPlus Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info