Taal Documenttype Pagina's
Nederlands Gebruiksaanwijzing 11 Naar de handleiding
697977

Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum aan andere eigenaars.

Spelregels
1

Forum

Focus-Fitness-Kinomap---iPlus

Zoeken resetten

  • Ik heb een Flowfitness DSB600i.
    De wattage en snelheid komen totaal niet overeen met de werkelijkheid indien ik in Kinomap een route volg volgens de prestatie van iemand anders. Tevens is er geen merkbaar verschil vlak/bergop of-af.
    Graag uw advies Gesteld op 8-2-2024 om 16:10

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Beste forumleden,

    Ik heb zowel de hometrainer PERFORM B3i en loopband DTM 400i van Flow Fitness gekoppeld aan mijn tablet of tv. het overstappen van de hometrainer en loopband en weer terug lukt me niet, dit staat ook niet in de gebruiksaanwijzing.
    Wie kan me hiermee helpen dit op te lossen?
    Jan
    Gesteld op 7-4-2022 om 19:38

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Over de handleiding KINOMAP: Wat in de handleiding staat pagina 8 en 9 komt niet overeen met wat ik in werkelijkheid krijg. Het komt zo een beetje overeen, maar niet helemaal. Ofwel is de handleiding die op de website staat verouderd, ofwel is de software niet aangepast. In elk geval, nadat ik conform de handleiding op pagina stap 7 "Blader" een video heb gekozen, krijg ik inderdaad een nieuw scherm dat o.a. de aanduiding in het geel "Trainen" bevat. Ik controleer nog even of mijn homebike is gekoppeld, en ja, en ga over naar stap 9 en daar loopt het anders. Volgens de handleiding moet ik rechts boven de indicator "Start" vinden. Wel die staat er niet op. Via andere knoppen krijg ik de video toch aan de praat, maar geen videobeeld, wel een aantal grafieken, hartslag, afstand, enz. Het beeld zelf blijft duidelijk draaien, maar op de achtergrond, onzichtbaar. Ik voel zelfs de aanpassing van stijging en daling, conform het beeld dat evenwel niet te zien is. Ik zie geen andere mogelijkheid om dat aan te passen. Gesteld op 8-4-2021 om 16:15

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Wij krijgen maar een paar video’s voor de fiets te zien, terwijl er wel een abonnement is Gesteld op 27-11-2020 om 11:23

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Mijn vraag , is er een mogelijkheid om een overzicht uit te printen van de reeds gereden of gelopen ritten in kinomap ,

    mvg Leo Gesteld op 9-4-2020 om 11:09

    Reageer op deze vraag Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: Focus Fitness Kinomap - iPlus handleidingen

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

  • lees eerst de handleiding door;
  • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
  • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
  • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
  • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
  • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
  • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.



Info