• Ferrex telescopische heggenschaar is bij de 2e gebruiken kapot gegaan?

  Gesteld op 13-5-2021 om 22:13 in forum Ferrex Heggenschaar Misbruik melden
  • Hier heb ik ook de zelfde probleem half uurtje gewerkt en tweede keer na 5 minuten gestopt...aankoopbon kan ik niet vinden maar staat wel op, dat die 2 jaar garantie heeft!!!! Geantwoord op 14-5-2021 om 23:59

   Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
  • Gewoon terugbrengen, ook als je geen bon meer hebt. Dit product met die oplaadbare en uitwisselbare accu is vrij nieuw. Die hele lijn bestaat misschien net 2 jaar. Naar mijn ervaring doen ze niet zo moeilijk bij specifieke eigen producten. Niet geschoten altijd mis, zeker als je gewoon ook netjes blijft tegen het personeel. Geantwoord op 15-5-2021 om 00:49

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info