• Telescopische heggenschaar accu gekocht en maar half uurtje gebruikt, daarna kapot gegaan..olie en andere antwoorden heb ik al gelezen maar wat ik ook he geprobeerd krijg ik die niet in praat....Wat moet ik nu doen?

    Gesteld op 15-5-2021 om 00:02 in forum Ferrex Heggenschaar Misbruik melden
    • Terugbrengen naar de Aldi. De motor zal wellicht doorgebrand zijn. Ze doen niet moeilijk. Althans dat zouden ze niet mogen doen. Gewoon terugbrengen en laten repareren. Kan lang duren, naar mijn ervaring, dus je reparatiebon goed opbergen. Uiteindelijk kwam er na een maand toevallig een nieuwe heggenschaar in de aanbieding te koop en heb ik gevraagd of ik die nieuwe mocht hebben. Dat was gelukkig oké. En die nieuwe heb ik wel gelijk vanaf het begin goed in de olie gezet. Geantwoord op 15-5-2021 om 00:43

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info