• !!!!!! NORMAAL en ECO lampje knippert [O P L O S S I N G] !!!!!

    Voor je de vraagt stelt lees even door de al bestaande vragen want de oplossing hiervoor staat er al een keer of drie in.. de storing die in de NEDERLANDSE Manual word verwoord is niet goed.. het probleem zit hem in de "Overflow" of "Lekkage"..

    ZORG DAT DE VAAT UIT DE MACHINE IS..

    1: Zet de vaatwasser uit!!! (met de knop op de deur).. ontkoppel de vaatwasser (water kraanu dicht.. slang van de kraan af.. (neem een theedoek of handdoek erbij want er komt water uit!! (en let op doe wel de kraan dicht).. en de stekker eruit..)

    2: trek de machine even uit de hoek en zet de deur open.. en zet even een bakkie koffie.. zo kan ook binnen de vaatwasser even drogen.. (dit ivm met de pompsensor)

    3: kijk of de afvoer slang water toevoer slang en stoom kabel geen knik hebben of in een rare krul zitten.. wiebel er even mee.. dit om het water dat er misschien in zit er uit te laten lopen..

    4: maak het filter leeg in de vaatwasser.. alle grover stukken eruit de zeef even schoonmaken met heet water (ivm met vet resten)..

    5: vul de water koker en zet hem aan.. gooi twee volle heet gekookte water kannen in de vaatwasser en laat dat even staan.. zo komen de vet resten in de machine ook los.. en laat dat even zo staan..

    6: sluit de vaatwasser weer aan.. EERST DE STEKKER ER IN DAN HET WATER WEER AAN ZETTEN.. en zet de vaatwasser aan met het knopje op de deur.. als het goed is gaat hij pompen en is de storing weg..

    ik heb dit nu zo +/- elke maand een keer.. de machine is heel gevoelig voor vuil en vet resten en geeft dat een storing van verstopping of lekkage..

    garantie of het werkt geef ik niet.. maar dik heb deze methode nu een keer of vier gedaan en telekens komt de machine weer tot leven..

    Gesteld op 15-6-2016 om 09:27 in forum Everglades EVDW 5002 Misbruik melden
    • Nadat ik bovenstaand zonder succes heb geprobeerd uit wanhoop en met succes het volgende gedaan, het bleek dat de waterafvoer was dicht geslipt, uit wanhoop wat verdunde gootsteen ontstopper er ingegoten waar het filter zit en na een uurtje was het infarct verholpen en werkte de machine weer De machine was in de loop der jaren ook steeds meer lawaai gaan maken en nu klinkt alles weer zoals die uit de fabriek kwam.. Overigens is dit het eerste probleempje na vijf jaar met deze machine dus mag zeker niet mopperen. Geantwoord op 10-8-2017 om 07:31

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info