• Bij een erkend caravanbedrijf onderhoud laten verrichtten, onder meer gasslangen en reduceer laten vervangen Eriba 310 2016.
    Echter het lijkt nu of de kranen zijn verwisseld, ik heb enige tijd staan te tobben om het kooktoestel aan te zetten, middelste kraan met het een afbeelding van een pannetje erop, maar nee.
    Het kooktoestel werkte als het het kraantje rechts open gezet werd, hierop een afbeelding met een kacheltje, mijn vrouw is er stellig in dat zij voor te koken het altijd het middelste kraantje open zetten, de caravandealer antwoorde dat het altijd geweest moest zijn en stuurt stickertjes op om de juiste aanduiding weer te kunnen geven , toch twijfel ik sterk of de aansluitingen tijdens de werkzaamheden niet verwisseld zijn. Heeft iemand hier ervaring mee?

    Gesteld op 23-4-2022 om 14:38 in forum Eriba Touring Misbruik melden
    • Ik heb nog een Eriba puck van 1990. Die heeft 3 kraantjes boven elkaar. Het bovenste om te koken. Middelste ijskast die we niet hebben. En onderste gaskachel. Het kraantjes open draaien in de richting van de leiding en. Geantwoord op 23-4-2022 om 15:22

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info