Heeft u een vraag over producten in deze categorie? Stel uw vraag hier in het forum.

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

 • Waar zit het krikpunt om de caravan veilig op te krikken in geval van lekke band. Het gaat om de Eriba Touring Ocean Drive (530) met reservewiel. De caravan is afgeleverd zonder krik en voorzien van lichtmetalen velgen. Passen die bouten wel op het reservewiel? Ik heb in Kojack potkrik met steunpunten voor AlKo onderstel maar die passen niet onder de Eriba, die heeft een eigen onderstel.

  Heb alles afgezocht, de dealer weet het ook niet...

  Wie weet hier antwoord op? Gesteld op 21-6-2020 om 21:40

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Hallo. Ik zat met dezelfde vraag en kreeg nergens een antwoordt. Ik het een stukje U profiel van 6 cm gemaakt wat onder de as past met een uitsparing zodat hij mooi past op de as/ kruising dwarsliggger met daaronder een lip gelast. nu heb ik een draaikrik van mijn VW transporter meegenomen die past dan mooi in die lip. Wellicht dat ik de krik nog moet verhogen omdat ik misschien tegen de max aankom, maar dat zoek ik wel een paar stenen. Hoop geen lekke band te krijgen trouwens ;-( Geantwoord op 18-7-2020 om 15:32

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
 • Ik ben op zoek naar de handleiding van mijn Eriba Nova 530, kan iemand mij daar aan helpen, downloaden is ook prima
  Gesteld op 31-3-2020 om 13:55

  Reageer op deze vraag Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: Eriba Caravan

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

 • lees eerst de handleiding door;
 • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
 • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
 • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
 • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
 • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
 • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.Info